Etiketa: STICK SELFIE UNIVERSAL TREVI ST 88 BT

SHKOP SELFIE UNIVERSAL TREVI ST 88 BT ME POWER BANK

 • 1,490Lekë

  1,990Lekë

  • Ex Tax:1,490Lekë
  • Kodi i produktit: ST10384
  • Sasia
  • Vlefshmëria: Në gjendje
  Shkop Selfie Universale per smartphone, Trevi ST 88 BTAksesori ideal për të bërë selfie  e video ne cdo moment, me teknologji Bluetooth.Bateri e jashtme e integruar me kapacitet 1800 mA..
  Shkop Selfie Universale per smartphone, Trevi ST 88 BT
  Aksesori ideal për të bërë selfie  e video ne cdo moment, me teknologji Bluetooth.
  Bateri e jashtme e integruar me kapacitet 1800 mAh e cila karikon, pa u shqetesuar, telefonin tuaj
  Falë permasave  të tij të vogla, mund ta merrni me vete dhe te beni foto si dhe të regjistroni video sa herë që dëshironi.
  Trevi ST 88 BT do të jetë shoqëruesi ideal për selfie-t tuaja, dhe më shumë, eshte në gjendje të mbaj  mini kamera sportive siç janë kamerat e veprimit GO 2000 dhe GO2200

  Specifika :
  Lidhet me:  Bluetooth per selfie
  Buton per : ndezjen/fikjen
  Bateria e karikueshme
  Suporton pajisje me permasa: nga 5,5 cm - 9 cm
  Gjatesia minimale 28cm, Gjatesia maksimale 85cm 
  Kend i levizshem 270°
  Pershtatet me pjesen me te madhe te pajisjeve Android® dhe iOS®
  4 butona për kontrollet e :  zmadhimit (zoom) / butoni i shkrepjes se fotos / ndezja/ fikja

  Kontrolli i zmadhimit  te fotove Selfie
  Permasat e produktit me paketim: 
  Shkruaj një rishikim

  Ju lutem identifikohuni ose regjistrohuni për të rishikuar