Etiketa: NGR15922

IBRIK ELEKTRIK DCG WK6305 1500W 1.8 L

 • 2,990Lekë
  • Ex Tax:2,990Lekë
  • Kodi i produktit: NGR15922
  • Sasia
  • Vlefshmëria: 2-3 Ditë
  Ibrik elektrik i markes DCGPraktike me rendiment te larte dhe me konsum te ulet te energjise elektrike.Ngroh ujin në temperatura mjaft të larte për një kohë mjaft të shkurterMe funksion te mbrojtes ng..

  Ibrik elektrik i markes DCG

  Praktike me rendiment te larte dhe me konsum te ulet te energjise elektrike.

  Ngroh ujin në temperatura mjaft të larte për një kohë mjaft të shkurter

  Me funksion te mbrojtes nga mbinxehja.

  Fikje automatike.

  Fuqia : 1500 W

  Kapaciteti : 1.8 L

  Material qelqi.

  Drite LED blu

  Permasat : 20.3 x 16.5 x 23 cm

  Skeda Teknike
  FUQIA 1500W
  MATERIALI/NGJYRA QELQ
  GARANCIA 6 MUAJ

  Shkruaj një rishikim

  Ju lutem identifikohuni ose regjistrohuni për të rishikuar