SMARTWATCH Q18

 • 1,790Lekë

  2,190Lekë

  • Ex Tax:1,790Lekë
  Smartwatch Q18 G është krijuar për t'ju ndihmuar të mësoni më shumë në mënyrë që të arrini më shumë.Shkon përtej ndjekjes së hapave dhe kalorive për të ofruar një pasqyrë vepruese për gjithçka, nga st..

  Smartwatch Q18 G është krijuar për t'ju ndihmuar të mësoni më shumë në mënyrë që të arrini më shumë.

  Shkon përtej ndjekjes së hapave dhe kalorive për të ofruar një pasqyrë vepruese për gjithçka, nga stili juaj i vrapimit, deri te rrahjet e zemrës suaj.

  Mundesi perzgjedhje per gjuhen e perdorimit.

  Multi-Clock display

  Suporton thirrjet telefonike nepermjet Bluetooth.

  Kontrolli i playlistes suaj muzikore 

  Pedometer per matjen e numrit te hapave, ju mban te azhornuar me informacionin rreth numrit te hapave qe ju beni dhe ju qendroni ne forme ne cdo kohe.

  Camera e integruar.

  USB CABLE

  MicroSD Card

  Shkruaj një rishikim

  Ju lutem identifikohuni ose regjistrohuni për të rishikuar