Etiketa: SMART15984

SMARTBOX TREVI IP 360 S8, NERO, 360S800

 • 4,790Lekë

  6,990Lekë

  • Ex Tax:4,790Lekë
  SMARTBOX TREVI IP 360 S8, NERO, 360S800Me Smart TV Box Internet IP Trevi 360 S8 ju mund ta shndërroni TV-në tuaj me HDMI në një Smart TV dhe të lidheni, të shfletoni në Internet dhe të shihni formatin..

  SMARTBOX TREVI IP 360 S8, NERO, 360S800


  Me Smart TV Box Internet IP Trevi 360 S8 ju mund ta shndërroni TV-në tuaj me HDMI në një Smart TV dhe të lidheni, të shfletoni në Internet dhe të shihni formatin e skedarit 4K Ultra HD.


  IP 360 S8 ka një procesor ARM Cortex A53 Quad Core 64-bit, Fast Ram 2 GB dhe një memorie të brendshme prej 16 GB (e zgjerueshme më tej me Micro SD deri në 64 GB).


  Smart TV Box Trevi ju lejon të kopjoni ekranin e smartphone ose tabletit tuaj me sistemin operativ Android dhe të shfaqni në kohë reale dhe pa tel gjithçka që tregon ekranin e pajisjes në ekranin e televizionit tuaj. Për të përfunduar produktin e furnizuar, ka edhe dy hyrje USB dhe Wi-Fi Bluetooth pa tel për të lidhur pajisjet tuaja të përputhshme për të transferuar skedarët e mediave dhe për t'u lidhur me altoparlantët dhe kufjet Bluetooth.


  360 S8 IP Trevi është mundësuar me kordonin e rrymës dhe funksionet dhe ekrani i tij kontrollohen lehtësisht përmes mous-it pa tel ose telekomandës praktike të furnizuar.

  Shkruaj një rishikim

  Ju lutem identifikohuni ose regjistrohuni për të rishikuar