Etiketa: LODRA

BETONIERE ME 30 LEGO

 • 2,499Lekë

  2,999Lekë

  • Ex Tax:2,499Lekë
  • Kodi i produktit: LOD21110
  • Sasia
  • Vlefshmëria: Në gjendje
  BETONIERE ME 30 LEGO. LOJE ARGETUESE DHE FORMUESE PER FEMIJEN NE TE NJEJTEN KOHE. SYGJEROHET PER FEMIJE MBI 18MUAJSH...
  BETONIERE ME 30 LEGO. LOJE ARGETUESE DHE FORMUESE PER FEMIJEN NE TE NJEJTEN KOHE. SYGJEROHET PER FEMIJE MBI 18MUAJSH.

  Shkruaj një rishikim

  Ju lutem identifikohuni ose regjistrohuni për të rishikuar