SMARTWATCH XIAOMI MI SMART BAND 5 DHR4215GL

 • 4,490Lekë

  5,990Lekë

  • Ex Tax:4,490Lekë
  • Kodi i produktit: ORE16851
  • Sasia
  • Vlefshmëria: Në gjendje
  Ekran i madh me ngjyra dinamike 1,1 " - Gjithçka në një ekran Ekrani rreth 20% me i madh se me pare i bene thirrjet hyrëse, mesazhet dhe sinjalizimet më lehtë për t’u parë dhe nis një epokë te re te ..

  Ekran i madh me ngjyra dinamike 1,1 " - Gjithçka në një ekran

  Ekrani rreth 20% me i madh se me pare i bene thirrjet hyrëse, mesazhet dhe sinjalizimet më lehtë për t’u parë dhe nis një epokë te re te thirrjeve dinamike. 11 modalitete sporti profesionale

  Sa me shume te levizni, aq me shume peshe humbisni. Monitoron dhe analizon rrahjet e zemrës, ritmin dhe kaloritë e djegura për t'ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja të humbjes së peshës.


  Modaliteti i çiklizmit në ambiente të mbyllura 

  Djegie dhe djersitje e dhjamit me intensitet të lartë. Një mjet argëtues por i fuqishëm në ushtrimet aerobike që krijon një djersë me modelet e saj të ndryshimit të intensitetit, duke ju ndihmuar të forconi gjymtyrët e poshtme dhe të formoni këmbët në të njëjtën kohë.


  Monitorim i zgjuar i rrahjeve të zemrës 24 orë - Vini re cdogjë të jashtëzakonshme 

  Përmirësimet gjithëpërfshirëse të algoritmeve dhe pajisjeve kanë përmirësuar saktësinë e monitorimit deri në 50% për format e stërvitjes me lëvizje të parregullta të tilla si vrapimi në të gjithë vendin, ngjitje, hiking dhe kështu me radhë. Vjen kujtesa vibruese kur rrahjet e zemrës suaj janë jashtëzakonisht të larta. Biosensorët e PPG - deri në 50% saktësi të rritur. Alarme të rrahjeve të zemrës - kujtesa vibruese kur rrahjet e zemrës janë shumë të larta. 


  Monitorimi 24-orësh i gjumit 

  Shkruaj një rishikim

  Ju lutem identifikohuni ose regjistrohuni për të rishikuar