SMARTWATCH XIAOMI AMAZFIT T-REX ROCK BLACK

 • 22,990Lekë
  • Ex Tax:22,990Lekë
  • Kodi i produktit: ORE16854
  • Sasia
  • Vlefshmëria: Në gjendje
  Amazfit T-Rex Çlironi Instinktin tuaj 12 Certifikime Ushtarake | Trup i dhembezuarJetëgjatësia e baterisë 20-ditore | Ekran AMOLED12 Certifikime të grades ushtarake. Rezistent..

  Amazfit T-Rex 

  Çlironi Instinktin tuaj 

  12 Certifikime Ushtarake | Trup i dhembezuar

  Jetëgjatësia e baterisë 20-ditore | Ekran AMOLED


  12 Certifikime të grades ushtarake. 

  Rezistent ndaj mjediseve të ashpra. Fortësia dhe besueshmëria janë veçanërisht të rëndësishme për orët e zgjuara në natyrë. Amazfit T-Rex kaloi 12 çertifikime të gradës ushtarake, duke siguruar qëndrueshmërinë dhe rezistencën e tij ndaj mjediseve të vështira.


  E forte nga jashte-brenda. 

  Pamje e ashpër, perpunim i forte. Forma e Amazfit T-Rex është e fortë, e qëndrueshme me kënde të dallueshme dhe e mbushur me forcë. Dizajni i përmirësuar nga forca e detajeve të trupit dhe struktura e brendshme marrin në konsideratë një sens të forcës dhe prakticitetit, duke e bërë atë të fortë nga brenda dhe duke e bërë atë një partner ku mund të mbështeteni.


  Jetëgjatësia e baterisë ultra-e gjatë 20 ditore. 

  Luftimi i shkretë me ju. Një dizajn i ri qarku i zhvilluar posaçërisht për Amazfit T-Rex, një çip i përparuar me konsum të ulët të energjisë dhe një optimizim i thellë i energjisë i japin Amazfit T-Rex një jetë më të gjatë të baterisë. Qëndron me përdoruesin për një kohë të gjatë, duke ju lejuar ta vishni atë pa u shqetësuar dhe kurrë mos mendoni për karikimin.

  *Bateria zgjat deri ne 66 dite ne modalitetin e ores bazike. 


  Ekrani me ngjyra AMOLED 1,3 inç dhe ekrani gjithmonë i ndezur. 

  Shkruaj një rishikim

  Ju lutem identifikohuni ose regjistrohuni për të rishikuar