Etiketa: PSP14542

PLAYSTATION4 PRO SONY CUH-7216B (1TB)

 • 46,900Lekë

  49,900Lekë

  • Ex Tax:46,900Lekë
  • Kodi i produktit: PSP14542
  • Sasia
  • Vlefshmëria: 2-3 Ditë
  Shikoni se si PS4 Pro i çon lojërat e shkëlqyera në nivelin tjetër me grafikë dhe lojë të zgjeruar. 4K-TV GamingPS4 Pro nxjerr lojë në TV tuaj 4K. Shumë lojëra, si Call of Duty®: Black Ops 4, Gr..

  Shikoni se si PS4 Pro i çon lojërat e shkëlqyera në nivelin tjetër me grafikë dhe lojë të zgjeruar.   4K-TV Gaming

  PS4 Pro nxjerr lojë në TV tuaj 4K. Shumë lojëra, si Call of Duty®: Black Ops 4, Gran Turismo Sport dhe më shumë, janë të optimizuara për t’u dukur mprehtësisht të mprehta dhe të hollësishme kur luhen në një TV 4K me PS4 Pro.

  Më shumë energji HD
  Aktivizoni Modalitetin Boost për t'i dhënë lojërave PS4 qasje në fuqinë e rritur të PS4 Pro. Për lojërat e përmirësuara në TV HD, lojtarët mund të përfitojnë nga qartësia e rritur e figurës, ritmet më të shpejta të kornizës ose më shumë.


  

  Teknologjia HDR
  Me një TV HDR, lojërat e përputhshme PS4 shfaqin një gamë të pabesueshme të gjallë dhe të gjallë të ngjyrave.

  Argëtim 4K
  Transmetoni video, filma dhe shfaqje 4K te PS4 Pro.

  Shkruaj një rishikim

  Ju lutem identifikohuni ose regjistrohuni për të rishikuar