Etiketa: ORE12830

SMARTWATCH AKAI AKSW03

 • 3,290Lekë

  4,090Lekë

  • Ex Tax:3,290Lekë
  • Kodi i produktit: ORE12830
  • Sasia
  • Vlefshmëria: Në gjendje
  Qëndroni aktiv!! Qëndroni të shëndetshme!! Qëndroni te azhornuar ne cdo kohe!!!Monitoroni shëndetin tuaj. Ndiqni stërvitjet tuaja. Merrni motivimin që ju nevojitet për të arritur qëllimet tuaja të fit..

  Qëndroni aktiv!! Qëndroni të shëndetshme!! Qëndroni te azhornuar ne cdo kohe!!!

  Monitoroni shëndetin tuaj. Ndiqni stërvitjet tuaja. Merrni motivimin që ju nevojitet për të arritur qëllimet tuaja të fitnesit.

  Qëndroni të lidhur me njerëzit e dashur dhe azhornohuni me informacionin që ju intereson ne cdo moment te dites. 

  Karakteristikat teknike:
  Ekran LED 1,44 " i cili funksionon me prekje
  Bluetooth 3.0 per t'u lidhur me Smartphonin tuaj
  Bateria litium
  Funksioni i telefonit per te kryer thirrje hyrëse dhe thirrjeve dalëse.
  Funksioni i orës,
  Kalendari,
  Pedometer per matjen e hapave te bere gjate dites
  Llogaritja e konsumit të kalorive,
  Distanca e përshkruar,
  Kronometer
  Matje te lartesise se ngjitur
  Funksioni i kontrollit në distancë për të luajtur muzikë nga smartphone ose pajisje tjetër Bluetooth.
  Funksioni i telekomandës për te bere fotografi.

  Shkruaj një rishikim

  Ju lutem identifikohuni ose regjistrohuni për të rishikuar