Etiketa: LODRA

KUTI ME AKSESORE PASTRIMI

 • 699Lekë

  999Lekë

  • Ex Tax:699Lekë
  • Kodi i produktit: LOD12115
  • Sasia
  • Vlefshmëria: Në gjendje
  Fëmijët deshirojne të kopjojnë të rriturit dhe të përdorin ato që ata shohin të përdorin te rriturit  në lojërat e tyre.Seti i pastrimit per fëmije i cili përfshin 3 mjete pastrimi e ben kete gje..
  Fëmijët deshirojne të kopjojnë të rriturit dhe të përdorin ato që ata shohin të përdorin te rriturit  në lojërat e tyre.
  Seti i pastrimit per fëmije i cili përfshin 3 mjete pastrimi e ben kete gje te mundur.
  Tashme fëmijët mund të pastrojnë ashtu si të rriturit! i
  Dhuratë e shkëlqyer për fëmijët e moshave 3vjec+

  Shkruaj një rishikim

  Ju lutem identifikohuni ose regjistrohuni për të rishikuar