Lavatrice

Shfaqur 1 deri 36 nga 36 (1 Faqe)
LAVATRICE BOSCH WA24058IT (8KG)
-31%

LAVATRICE BOSCH WA24058IT (8KG)

47,900Lekë

69,900Lekë

EksTaksë: 47,900Lekë

LAVATRICE BOSCH WA24058IT..

LAVATRICE HOTPOINT ARISTON NFR328WITN (9KG)
-19%

LAVATRICE HOTPOINT ARISTON NFR328WITN (9KG)

41,900Lekë

51,900Lekë

EksTaksë: 41,900Lekë

LAVATRICE HOTPOINT ARISTON NFR328WITN..

LAVATRICE HOTPOINT ARISTON NLLCD 1047WCAD EU (10KG...
-19%

LAVATRICE HOTPOINT ARISTON NLLCD 1047WCAD EU (10KG...

54,900Lekë

67,900Lekë

EksTaksë: 54,900Lekë

LAVATRICE HOTPOINT ARISTON NLLCD 1047WCAD EU..

LAVATRICE HOTPOINT ARISTON WML 700 EX.M (7KG)
-32%

LAVATRICE HOTPOINT ARISTON WML 700 EX.M (7KG)

29,900Lekë

43,900Lekë

EksTaksë: 29,900Lekë

Lavatrice e markes HOTPOINT ARISTON modeli WML 700 EX.MMe nje kapacitet lares prej 7 kg dhe  xhiro centrifugimi 1000 RPMEkran digital dhe klas energjie A++Teknologjia e m..

LAVATRICE HOTPOINT NF924WK IT (9KG)
-36%

LAVATRICE HOTPOINT NF924WK IT (9KG)

44,900Lekë

69,900Lekë

EksTaksë: 44,900Lekë

LAVATRICE HOTPOINT NF924WK IT..

LAVATRICE HOTPOINT NR327FW IT (7KG)
-27%

LAVATRICE HOTPOINT NR327FW IT (7KG)

37,900Lekë

51,900Lekë

EksTaksë: 37,900Lekë

LAVATRICE HOTPOINT NR327FW IT..

LAVATRICE HOTPOINT WMG 700 EX.M 7KG 1000XH (7KG)
-32%

LAVATRICE HOTPOINT WMG 700 EX.M 7KG 1000XH (7KG)

29,900Lekë

43,900Lekë

EksTaksë: 29,900Lekë

Lavatrice e markes  HOTPOINT ARISTON   modeli WMG 700 EX.MMe nje kapacitet lares prej 7 kg dhe 1000  xhiro centrifugimi RPMKlasi i energjise A+ me 16 programe larje sipas nevo..

LAVATRICE INDESIT BWA 71252 W EU (7KG)
-23%

LAVATRICE INDESIT BWA 71252 W EU (7KG)

32,900Lekë

42,900Lekë

EksTaksë: 32,900Lekë

LAVATRICE INDESIT BWA 71252 W EU..

LAVATRICE INDESIT BWE 101484X WSSS GCC (10KG)
-29%

LAVATRICE INDESIT BWE 101484X WSSS GCC (10KG)

49,900Lekë

69,900Lekë

EksTaksë: 49,900Lekë

LAVATRICE INDESIT BWE 101484X WSSS GCC..

LAVATRICE INDESIT BWE 91284X WS IT N (9KG)
-30%

LAVATRICE INDESIT BWE 91284X WS IT N (9KG)

38,900Lekë

55,900Lekë

EksTaksë: 38,900Lekë

LAVATRICE INDESIT BWE 91284X WS IT N..

LAVATRICE INDESIT BWE 91284X WSSS IT (9KG)
-31%

LAVATRICE INDESIT BWE 91284X WSSS IT (9KG)

38,900Lekë

55,990Lekë

EksTaksë: 38,900Lekë

LAVATRICE INDESIT BWE 91284X WSSS IT (9KG)(C1-C2)..

LAVATRICE INDESIT EWE 71252 W EU (7KG)
-31%

LAVATRICE INDESIT EWE 71252 W EU (7KG)

32,900Lekë

47,900Lekë

EksTaksë: 32,900Lekë

LAVATRICE INDESIT EWE 71252 W EU (7KG) 1200XH..

LAVATRICE INDESIT IWC 71253 ECO EU (7KG)
-34%

LAVATRICE INDESIT IWC 71253 ECO EU (7KG)

28,990Lekë

43,900Lekë

EksTaksë: 28,990Lekë

LAVATRICE INDESIT IWC 71253 ECO EU 7KG..

LAVATRICE INDESIT IWE 61051 C ECO EX W (6KG)
-30%

LAVATRICE INDESIT IWE 61051 C ECO EX W (6KG)

25,990Lekë

36,900Lekë

EksTaksë: 25,990Lekë

Lavatrice e markes  INDESIT modeli IWE 61051 C ECO EX WKapaciteti lares 6 kg, xhiro centrifugimi 1000 RPMPrograme te vecanta per larjen e materialeve te pambukut dhe veshjeve sportive.Cotton..

LAVATRICE INDESIT IWE 71251 C ECO GCC (7 KG)
-39%

LAVATRICE INDESIT IWE 71251 C ECO GCC (7 KG)

28,990Lekë

47,900Lekë

EksTaksë: 28,990Lekë

LAVATRICE INDESIT IWE 71251 C ECO GCC 7 KG..

LAVATRICE LG F4J5VY3W (9KG)
-25%

LAVATRICE LG F4J5VY3W (9KG)

59,900Lekë

79,900Lekë

EksTaksë: 59,900Lekë

LAVATRICE LG F4J5VY3W..

LAVATRICE LG F4J6VN0W (9KG)
-21%

LAVATRICE LG F4J6VN0W (9KG)

62,900Lekë

79,900Lekë

EksTaksë: 62,900Lekë

LAVATRICE LG F4J6VN0W..

LAVATRICE LG F4WV308S4E (8KG)
-34%

LAVATRICE LG F4WV308S4E (8KG)

52,900Lekë

79,900Lekë

EksTaksë: 52,900Lekë

LAVATRICE LG F4WV308S4E..

LAVATRICE OCEAN OWF 1060 (6KG)
-38%

LAVATRICE OCEAN OWF 1060 (6KG)

22,990Lekë

36,900Lekë

EksTaksë: 22,990Lekë

LAVATRICE OCEAN OWF 1060 (6KG)..

LAVATRICE OCEAN OWF 1408 D (8KG)
-42%

LAVATRICE OCEAN OWF 1408 D (8KG)

34,990Lekë

59,900Lekë

EksTaksë: 34,990Lekë

Lavatrice e markes OCEAN modeli OWF 1408 DKapaciteti lares 8 Kg dhe xhiro centrifugimi 1400 RPMKlasi i energjise A+++Motor inverter i cili garanton jetegjatesi dhe performance te shkelqyer ne cdo larj..

LAVATRICE OCEAN OWF 1490 L (9KG)
-37%

LAVATRICE OCEAN OWF 1490 L (9KG)

39,990Lekë

63,900Lekë

EksTaksë: 39,990Lekë

LAVATRICE OCEAN OWF 1490 L (9KG)..

LAVATRICE OCEAN WFO 1071 L (7KG)
-40%

LAVATRICE OCEAN WFO 1071 L (7KG)

24,990Lekë

41,990Lekë

EksTaksë: 24,990Lekë

Lavatrice e markes Ocean modeli  WFO 1071 LMe nje kapacitet lares prej 7 kg dhe 1000 xhiro centrifugimi RPM15 programe te ndryshme larjeje per nje performance te larte edhe ne temp..

LAVATRICE OCEAN WFO 1080 L (8KG)
-43%

LAVATRICE OCEAN WFO 1080 L (8KG)

26,990Lekë

46,990Lekë

EksTaksë: 26,990Lekë

LAVATRICE OCEAN WFO 1080 L (8KG)..

LAVATRICE OCEAN WFO 1090 L (9KG)
-34%

LAVATRICE OCEAN WFO 1090 L (9KG)

32,990Lekë

49,900Lekë

EksTaksë: 32,990Lekë

Lavatrice e markes Ocean modeli WFO 1090 LMe nje kapacitet lares prej 9 kg dhe xhiro centrifugimi 1000 RPM15 programe te ndryshme larjeje per nje performance te lart..

LAVATRICE OCEAN WFO 861 L (6KG)
-40%

LAVATRICE OCEAN WFO 861 L (6KG)

20,990Lekë

34,990Lekë

EksTaksë: 20,990Lekë

Lavatrice e markes Ocean modeli WFO 861Me nje kapacitet lares prej 6 kg dhe 800 xhiro centrifugimi RPMKlasi i energjise:  A++ 15 programe larje per t'u peshtatur me se miri nevojav..

LAVATRICE OCEAN WMM 1207 D (7KG)
-33%

LAVATRICE OCEAN WMM 1207 D (7KG)

29,900Lekë

44,900Lekë

EksTaksë: 29,900Lekë

LAVATRICE OCEAN WMM 1207 D (7KG)..

LAVATRICE OCEAN WMM 805 A+ (5KG)
-36%

LAVATRICE OCEAN WMM 805 A+ (5KG)

20,900Lekë

32,900Lekë

EksTaksë: 20,900Lekë

LAVATRICE OCEAN WMM 805 A+ (5KG)..

LAVATRICE OQEAN OWF 7120 E A++ ,7KG ,1200XH
-38%

LAVATRICE OQEAN OWF 7120 E A++ ,7KG ,1200XH

25,900Lekë

41,900Lekë

EksTaksë: 25,900Lekë

LAVATRICE OQEAN OWF 7120 E A++ ,7KG ,1200XH..

LAVATRICE SAMSUNG WW70T4040EE1LE (7KG)
-21%

LAVATRICE SAMSUNG WW70T4040EE1LE (7KG)

37,900Lekë

47,900Lekë

EksTaksë: 37,900Lekë

LAVATRICE SAMSUNG WW70T4040EE1LE..

LAVATRICE SAMSUNG WW70T4540TE/LE (7KG)
-15%

LAVATRICE SAMSUNG WW70T4540TE/LE (7KG)

49,900Lekë

58,900Lekë

EksTaksë: 49,900Lekë

LAVATRICE SAMSUNG WW70T4540TE/LE..

LAVATRICE SAMSUNG WW70T554DAW/S7 (7KG)
-20%

LAVATRICE SAMSUNG WW70T554DAW/S7 (7KG)

58,990Lekë

73,900Lekë

EksTaksë: 58,990Lekë

LAVATRICE SAMSUNG WW70T554DAW/S7..

LAVATRICE SAMSUNG WW80T4020EE1LE (8KG)
-22%

LAVATRICE SAMSUNG WW80T4020EE1LE (8KG)

38,900Lekë

49,900Lekë

EksTaksë: 38,900Lekë

LAVATRICE SAMSUNG WW80T4020EE1LE..

LAVATRICE SAMSUNG WW80T534DAX/S7 (8KG)
-15%

LAVATRICE SAMSUNG WW80T534DAX/S7 (8KG)

60,900Lekë

71,900Lekë

EksTaksë: 60,900Lekë

LAVATRICE SAMSUNG WW80T534DAX/S7..

LAVATRICE SAMSUNG WW90T4020EE1LE (9KG)
-16%

LAVATRICE SAMSUNG WW90T4020EE1LE (9KG)

47,900Lekë

56,900Lekë

EksTaksë: 47,900Lekë

Lavatrice e markes Samsung model WW90T4020EE1LEPerformance e shkelqyer ne cdo larje, mbron materialet dhe kursen energji.Cikli i larjes Hygiene Steam përmirëson cilësinë e pastrimit të rrobave tu..

LAVATRICE SAMSUNG WW90T4540AE1LE (7KG)
-17%

LAVATRICE SAMSUNG WW90T4540AE1LE (7KG)

57,900Lekë

69,900Lekë

EksTaksë: 57,900Lekë

LAVATRICE SAMSUNG WW90T4540AE1LE..

LAVATRICE SAMSUNG WW90TA046TE/LE (9KG)
-15%

LAVATRICE SAMSUNG WW90TA046TE/LE (9KG)

52,900Lekë

61,900Lekë

EksTaksë: 52,900Lekë

Lavatrice e markes Samsung modeli WW90TA046TE/LEKapacitet lares 9 kg dhe xhiro centrifugimi 1400 RPMGame e gjere programesh te pershtatshem per te gjitha llojet e materialeve dhe papastertiv..

Shfaqur 1 deri 36 nga 36 (1 Faqe)