Etiketa: LODRA

LOJE AFTESIE TRICK STICK 10x21x31CM

 • 699Lekë

  999Lekë

  • Ex Tax:699Lekë
  • Kodi i produktit: LOD11460
  • Sasia
  • Vlefshmëria: Në gjendje
  Lojë lodër për dy deri në katër lojtarë për të marrë pjesë në të njëjtën kohë.Nëse dëshironi të zhvilloni IQ të fëmijëve tuaj dhe t'i bëni ata të mësojnë më shumë para se të shkoni në shkollë.Ndërtimi..
  Lojë lodër për dy deri në katër lojtarë për të marrë pjesë në të njëjtën kohë.
  Nëse dëshironi të zhvilloni IQ të fëmijëve tuaj dhe t'i bëni ata të mësojnë më shumë para se të shkoni në shkollë.Ndërtimi i blloqeve lodra edukative të fëmijëve në forma mister 3D është me të vërtetë interesante.
  Aksesorë: 1 enë në formë kon, 20 copë topa, 42 copë shkopinj të vegjël, këto shkopinj të vegjël mund të kategorizohen në 6 lloje ngjyrash
  Përgatitja para lojës:
  1.Shtojini disa shkopinj për secilin lojtar, lojtari merr bishtalec për të futur në mënyrë horizontale shkopin e vogël në enën blu derisa shkopi i vogël të zgjatet nga një skaj tjetër i enës.
  2.Kur të gjitha shkopinjtë e vegjël futen në enën e formës së konit, vendosni topat e vegjël me kujdes në enën e formës së konit dhe më pas topat e vegjël do të bien mbi shkopin e vogël dhe do të mbahen qëndrueshmëri. Nëse ka topa të vegjël hidhen nga enë, topat e vegjël të rënë përsëri në enë përsëri.
  Rrokullisni zare për një ngjyrë dhe më pas nxirrni shkopin që përputhet. Kini kujdes, sepse mund të bien mermere!
  Lojtari që heq të gjitha shkopinjtë e tyre dhe ka sasinë më të vogël të topave në tabaka e fiton ndeshjen!
  Mosha e sygjeruar 4vjec+.

  Shkruaj një rishikim

  Ju lutem identifikohuni ose regjistrohuni për të rishikuar