Etiketa: LODRA

LOJE EDUKATIVE BABY CLEMENTONI

 • 599Lekë
  • Ex Tax:599Lekë
  • Kodi i produktit: SHK10270
  • Sasia
  • Vlefshmëria: Në gjendje
  Një lojë që lejon fëmijët të rishikojnë disa veprime të njohura për ta në imazhePërmban 6 enigma ne  4 mini copë, të gjitha për t’u kompozuarKrijoni përsëri imazhet e aktiviteteve që fë..
  Një lojë që lejon fëmijët të rishikojnë disa veprime të njohura për ta në imazhe
  Përmban 6 enigma ne  mini copë, të gjitha për t’u kompozuar
  Krijoni përsëri imazhet e aktiviteteve që fëmijët përpiqen të bëjnë vetëm në 2 vjet: nga të ngrënit vetëm, larja e dhëmbëve, lojerat me të tjerët dhe shumë më tepër
  Ai stimulon aftësitë e vëzhgimit dhe shoqërimit, gjithashtu aftëson aftësi manuale.
  Kartat e plastifikuara, të mëdha dhe rezistente.

  Shkruaj një rishikim

  Ju lutem identifikohuni ose regjistrohuni për të rishikuar